Slider doesn't show any images or text when on content editor page

Free and Premium WordPress Plugins & Themes Forums WordPress Plugins Slider Slider doesn't show any images or text when on content editor page

Tagged: ,

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by   J. Davis 2 years, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #319130

    Jonn Blanchard
    Participant

    I setup a slider using pages based on a single category, the slides show up fine in the setup preview but when I add the slider to a content editor page each slide shows up blank. I can still click on them and they go to the right page.

    #319687

    J. Davis
    Keymaster

    Hi John,

    Please check licenses activation and make sure you use latest version of plugins. I’ve just tested it locally and slider loads in the same way as on the preview.

    Best regards,
    John

    #553873

    Stephen Manning
    Participant

    I have the same problem. License is active and valid to next year but posts look fine in the “Content” tab (I want them in the slider) but when I preview the slider is blank but does show the new background colour I chose.

    #560980

    J. Davis
    Keymaster

    Hello Stephen,

    I’m sorry for a delay. Looks like you did not add %macros% to Slide Template. You can learn how to edit Posts Slider at our documentation.

    Best regards,
    John

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.