My custom objects are not recognized if I close and open MotoPress editor

Free and Premium WordPress Plugins & Themes Forums WordPress Plugins Content Editor My custom objects are not recognized if I close and open MotoPress editor

  • This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 5 years ago by David.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #393021
    David
    Guest

    Hi

    I’m using lite version, and, if I drop a custom object that I did with the “new MPCEObject” API I can see the object properties I declared, but when I close the editor and try to edit the same object I can’t see any property but a “Edit WordPress content” button.

    Is this a Lite version restriction?

    Thanks in advance,
    David

    #393550
    J. Davis
    Keymaster

    Hi David,

    No, API is the same for all licenses of plugin. Probably you made a mistake and shortcode was registered incorrectly. I would recommend to check it again and refer to our documentation.

    Best regards,
    John

    #397367
    David
    Guest

    Thanks for your response Jhon.

    The thing is that the same strange behavior occurs with objects of “MotoPress and WooCommerce Integration”, for instance the [products]. I’ve tested with a fresh installation of WordPress with the same result.

    Thanks in advance.

    David.

    #398503
    J. Davis
    Keymaster

    Hi David,

    I’ve managed to replicate the issue with WooCommerce Integration addon. We’ll pay attention to this. Thank you for your help.

    Best regards,
    John

    #401356
    David
    Guest

    Great, I’m looking forward to see this issue resolved.

    Thanks for this great plugin.
    David

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.