Custom CSS seems not working

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 8 years ago by J. Davis.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #319294
    Damien BILLERAULT
    Participant

    Hi there,

    I’ve bought a licence of Motopress CE to customize this as I want.
    Things I would do : Have my custom CSS in the DropDown list (tinyMce) I don’t find where to do that… On the first.
    When I put my css in the custom Css field… then nothing happens, I can’t see my properties anywhere as I follow your tuto…

    Can you help please ?

    Thanks
    Damien

    #319691
    J. Davis
    Keymaster

    Hi Damien,

    Custom CSS is functioning properly in all the version. Seems like you do something wrong. I need to see an example you your custom style and object where you applied this custom style. Also I need to know the version of plugin you use, theme, etc.
    It would be better if you submit a request providing admin login details, website URL, custom style and page with object where you applied the style.

    Best regards,
    John

    #319711
    Damien BILLERAULT
    Participant

    Hi there !
    I’ve finally found out the problem. First, the custom CSS doesn’t save correctly, and then I had to create custom code in my custom-fonction.php file 😉

    Can a have a tech contact ’cause I need to know about add custom shortcode in the editor.

    Thanks team !

    #320304
    J. Davis
    Keymaster

    Hi Damien,

    Yes, you can contact our technical support team if you have an active license.

    Best regards,
    John

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.